Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Rengöring / Specialrengöring / Grillrent NORDEX 500ml

Grillrent NORDEX 500ml

Artikelnummer:

1100611

91

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

8

Produktvikt: 587 g

Kraftigt, alkaliskt rengöringsmedel för rostfria grillar och fritöser. Grillrent är ett kraftfullt rengöringsmedel som är särskilt utformat för att effektivt lösa fastbrända och feta rester från grillgaller, stekplattor och andra ytor som utsätts för höga temperaturer. Det är ett oumbärligt verktyg för alla grillentusiaster och professionella kockar som vill hålla sina grillar och köksutrustning rena och hygieniska. Grillrent är enkel att använda och ger snabba resultat. Den effektiva formulan löser upp fett och matrester på ett effektivt sätt, så att du kan rengöra ytan på ett enkelt sätt. Detta gör att du kan spara tid och ansträngning samtidigt som du får utmärkta rengöringsresultat. Grillrent är inte bara effektivt, det är också säkert att använda, innehåller inga farliga eller giftiga kemikalier och är därför säkert att använda runt mat och människor. Det är också snabbtorkande, vilket betyder att du kan använda din grill eller köksutrustning igen på nolltid efter rengöring. Obs! Skall ej användas på aluminiumytor, emalj eller hushållsugnar. Grillrent tillverkas i Sverige. - Levereras med 1st spraypistol per 8st. - pH c:a 14,0.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart