Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Rengöring / Specialrengöring / Tuggummibort TASKI Tapi Gum 500ml

Tuggummibort TASKI Tapi Gum 500ml

Artikelnummer:

103930

236

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 369 g

Tapi Gums sammansättning gör det enkelt och effektivt att ta bort tuggummi. Alla som har hittat tuggummi någonstans där det inte borde vara vet hur svårt och frustrerande det kan vara att hitta en säker och effektiv borttagningsmetod. Tapi Gum-sammansättningen gör det snabbt och enkelt att ta bort tuggummi. Denna aerosolspray har en unik sammansättning som fryser tuggummi vid kontakt. Kylan gör tuggummit fogligt och lätt att ta bort med antingen en plastskrapa eller en dammsugare. Tuggummit är borta och fibrerna i mattan och möblerna är oskadda. Den snabbverkande sammansättningen tar bort tuggummit helt samtidigt som de högsta säkerhetsstandarderna bibehålls. Vätskan innehåller inte freoner. Produkten är färdig att använda, och behöver inte frysas eller kylas för att vara effektiv, vilket gör den enkel att transportera och förvara. Den är perfekt för skolor, gym, restauranger, hotell och anläggningar med stor genomströmning och hög omsättning. - Snabbverkande lösningar får bort klibbiga tuggummin helt - Den kraftfulla lösningen fryser tuggummit vid kontakt - Tuggummit avlägsnas till och med från hårda fibrer och ytor - Fullständig borttagning utan att tyger skadas - Sammansättning utan freon - Färg: Klar - pH: Inte tillämpligt. - Kapacitet: 6 x 500 ml

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart