Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Rengöring / Fönsterputs / Fönsterputs SURE spray 750 ml

Fönsterputs SURE spray 750 ml

Artikelnummer:

132936

81

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

6

Produktvikt: 838 g

En miljövänligare lösning som ger dig rena och randfria glas. Du kan få glas och hårda ytor att glänsa utan att behöva påverka miljön. SURE Glasrengöring från Diversey använder naturligt växtmaterial som bas för en grundlig rengöring, och kombinerar professionella prestanda med hållbara åtaganden. Vätskan med den färska lukten torkar snabbt och jämnt på ytor som är fria från rester och strimmor. Det kan användas mycket effektivt på fönster, speglar och andra vattenresistenta och hårda ytor som keramik och plast. Det kan även användas som ett allrengöringsmedel. SURE-serien erbjuder professionella rengöringsprodukter som är utformade för att uppfylla kraven på effektivitet och tar även hänsyn till miljön och människors hälsa. Alla produkter är vegetabiliska och tillverkade av förnybara energikällor som är 100 % nedbrytbara och utformade för effektivitet. - Miljövänligare och effektivt glasrengöringsmedel - Tillverkad av 100 % komposterbart material - Växtbaserat rengöringsmedel - Ytorna blir gnistrande rena - Sammansättning utan strimmor - Mångsidig användning på många ytor - Certifiering: EU Ecolabel - Etikettfärg: Blå - Volym: 750 ml

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart