Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Rengöring / Fönsterputs / Fönsterputs NORDEX GlassClean 750ml

Fönsterputs NORDEX GlassClean 750ml

Artikelnummer:

231516

65

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 813 g

Nordex Green är en serie Cradle to Cradle certifierade rengöringsmedel som har en minimal påverkan på miljön under hela livscykel. GlassClean är ett effektivt bruksfärdigt rengöringsmedel i spray för en daglig cirkulär putsning av glas, speglar och andra släta ytor. Strimmelfri, lämnar inga rester. Oparfymerad. Spraya medlet på ytan som ska rengöras och torka av med en fuktig duk, gärna av mikrofiber. Vid hårt smutsade ytor, låt medlet verka en stund innan avtorkning. Undvik kontakt med trä, aluminium och porösa ytor. Nordex Green är en serie Cradle to Cradle certifierade rengöringsmedel som har en minimal påverkan på miljön under hela livscykel. Baserade på ingredienser som är biologiskt nedbrytbara och växtbaserade. Cradle to Cradle står för ett nytt koncept med ett omfattande program för designen av produkter med avseende på användning av material och tillverkning. Programmet utvärderar en produkts säkerhet för människor, miljön och designen för framtida livscykler. Samt fokuserar på att använda säkra material som kan återvinnas som tekniska näringsämnen eller komposteras som biologiska näringsämnen. - pH-värde: 11 i brukslösning - Lukt: Oparfymerad - Dosering: Bruksfärdig - Utseende: Ofärgad vätska - Svanen: Licensnummer 30260269 -

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart