Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Rengöring / Allrengöring / Allrent NILA Kök spray 750ml

Allrent NILA Kök spray 750ml

Artikelnummer:

860409

72

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 825 g

Nila Kitchen är det ultimata valet för att rengöra och avfetta köksytor. Svanenmärkt effektivt rengöringsmedel som är utformat för att lösa upp fett och matrester effektivt och snabbt, vilket ger en skinande ren yta varje gång. Med Nila Kitchen behöver du inte längre oroa dig för ingrodd smuts och fläckar på dina köksytor. Det är också utformat med en behaglig färg och parfym som gör rengöringsarbetet ännu trevligare och mer tillfredsställande. Enkel att använda, du behöver bara spraya på ytan som ska rengöras och sedan torka av med en ren trasa. Lämpligt för användning på alla typer av köksytor, inklusive bänkskivor, spisar, ugnar, mikrovågsugnar, kylskåp och frysar. Det tar bort alla typer av matrester och fläckar, vilket ger en skinande ren yta som ser ut som ny Nila Kitchen tillverkas i Sverige. - Dosering: 'Ready to use' produkt. Bara att spraya - pH-värde: 11,3 - Lukt: parfymerad - Utseende: gul vätska - Svanen: licensnummer 30260269

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart