Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Redskap / Toalettborstar / WC-Borste med rens 40cm vit

WC-Borste med rens 40cm vit

Artikelnummer:

138907

28

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 92 g

Det här toalettborsten i plast från Nordex har ett långt handtag som gör det lättare för användaren att nå längre utan att böja ryggen när toaletten rengörs. Med den här toalettborsten i hårdplast och ett 40 cm långt skaft blir det enkelt att rengöra toaletter eftersom du behöver böja dig särskilt mycket. Borsten har ett ergonomiskt utformat handtag som motverkar trötthet och är bekvämt att hålla i. Du kan använda hängfästet på handtaget för att hänga borsten ovanför golvet. - Toalettborste - Långt handtag som gör att du slipper böja dig - Extra långt handtag - Hängfäste för att hänga upp borsten - Material: Plast - Färg: Vit - Längd: 400 mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart