Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Redskap / Svampar/Skurblock / Rengöringssvamp SCOTCHBRITE 7x9,5cm grön

Rengöringssvamp SCOTCHBRITE 7x9,5cm grön

Artikelnummer:

1357018

23

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

20

Produktvikt: 9 g

Du får ett skinande rent resultat med rengöringssvampen Scotch-Brite®¿ som effektivt skrubbar bort olja och fett från köksredskap. Scotch-Brite®¿ rengöringssvampen är tillverkad av högkvalitativ polyester så att du kan rengöra disken på djupet. Det tar bort tuffa fettfläckar, stärkelse och oljefläckar, vilket gör köksredskapen rep- och strimfria. Rengöringssvampen kan i synnerhet användas för att rengöra ömtåliga ytor på glasservis, porslin och annan ömtålig disk. Dessutom har den ett bekvämt grepp för händerna som gör den enkel att använda. - Kan användas för att rengöra ömtåliga och icke-ömtåliga köksredskap - Tillverkad av högkvalitativ polyester - Eliminerar tuffa fettfläckar, stärkelse och oljefläckar från ytor - Ger rep- och strimfria rengöringsresultat - Lätt att använda med ett bekvämt grepp - Färg: Gul och grön - Mått: 70 x 95 mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart