Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Redskap / Fönsterredskap / Elektrisk isskrapa KÄRCHER EDI 4

Elektrisk isskrapa KÄRCHER EDI 4

Artikelnummer:

267913

899

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 869 g

Effektiv, snabb och bekväm isborttagning från bilrutorna. Med den elektriska isskrapan EDI 4 slipper du äntligen det ansträngande jobbet att skrapa rent bilrutorna från is. Den elektriska isskrapan med roterande skiva och sex robusta plastblad tar bort även hårt sittande is från bilrutorna i en enda rörelse. När EDI 4 står i standbyläge räcker det med ett lätt tryck ovanifrån för att skivan ska börja rotera och ta bort isen på nolltid. När bladen börjar bli slitna kan skivan bytas utan verktyg (skivan finns tillgänglig som reservdel). Isskrapan har en modern och kompakt design samt ett skyddshölje som gör den enkel att hantera och förvara. En batteriladdning räcker till flera användningstillfällen. Den inbyggda LED-lampan blinkar när isskrapan behöver laddas. Tryck på startknappen först när du har avlägsnat skyddskåpan från disken och står framför bilen som du ska ta bort isen ifrån. Tänk på att inte köra för nära gummilisterna på dina rutor då det är en roterande disk och denna kan skada listen. - Batterityp: Lithium-ion batteri - Drifttid: 15 minuter - Laddningstid: 3 timmar - Mått: (L×B×H) 133 × 124 × 110mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart