Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kroppsvård / Tvål flytande / Tvål TORK S4 Sensitive 1L

Tvål TORK S4 Sensitive 1L

Artikelnummer:

268853

90

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1097 g

Dermatologiskt testad flytande tvål har närande ingredienser, hudvänligt pH och är allergivänlig med ECARF-certifiering, vilket innebär att den återfuktar huden och är lämplig för regelbunden användning. Ge extra vård åt torr och känslig hud med Tork Extra Mild flytande tvål. Med sina närande ingredienser och utan tillsatt parfym eller färgämnen, passar denna tvål alla hudtyper. Den är certifierad allergivänlig av ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation). Tvålen är lämplig för användning med Tork S4-dispensrar, som är certifierade easy to use och förser alla användare med god handhygien. Rekommenderas för rejält smutsiga och kladdiga händer som kräver mer kraft vid rengöring, till exempel i kök. Bidra till att säkerställa god handhygien – den fabriksförseglade flaskan med en ny pump för varje refill minskar risken för kontaminering och skyddar innehållet tills det når händerna. - Närande ingredienser för torr och känslig hud - Extra rengöringskraft - Certifierad allergivänlig - Hygienisk, fabriksförseglad flaska med ny pump för varje refill - Flaska som krymper för 70% minskad avfallsvolym (baserat på Essity-test) - System: Tork S4 - Lukt: Parfymfri - Utseende: Vit

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart