Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Servetter Floret D-soft 40X40cm 60/fp

Artikelnummer:

260488

391

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 569 g

Servetter Floret D-soft: För en Oöverträffad Känsla av Lyx Uppgradera din dukning till en nivå av ren lyx med Servetter Floret D-soft. Våra Dunisoft servetter, med generösa 40x40 cm dimensioner, är skapade för att ge en oöverträffad känsla av mjukhet och komfort. Perfekta för både vardagliga måltider och speciella tillfällen, dessa servetter erbjuder en känsla av raffinerad elegans som förhöjer varje måltid. - Lyxig mjukhet: Dunisoft material ger en överlägsen känsla av mjukhet för en lyxig upplevelse vid varje måltid. - Generösa dimensioner: Med 40x40 cm storlek passar dessa servetter perfekt för att skapa en imponerande dukning. - Mångsidig användning: Perfekta för både vardag och festliga tillfällen, dessa servetter erbjuder en touch av elegans till alla sammanhang.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart