Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Dispenser TORK N4 Xpressnap S grå

Artikelnummer:

127513

415

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 800 g

Sänk kostnaderna för servettsvinn och förbättra hygienen med Tork Xpressnap-servettdispensern. Du kan även sätta upp din egen logotyp eller en annons med Ad-a-Glance från Tork. Den här flyttbara Tork Xpressnap-servettdispensern ger mindre servettsvinn och bättre hygien. Bara en servett åt gången lossnar, vilket minimerar kostnaderna. Med Torks Ad-a-Glance kan du använda färdiga mallar eller en egen design för att annonsera och informera. Det här är en flyttbar dispenser i plast. Den smidiga storleken passar i lokaler där det rör sig mycket folk, som i caféer, snabbmatsrestauranger och andra ställen där kunder kommer in och hämtar mat. - Höj hygiennivån med ett dispenseringssystem som släpper en servett i taget - Lägre servettförbrukning - Du kan lägga till din logotyp eller en annons tack vare Torks Ad-a-Glance - Passar i kaféer, snabbmatsrestauranger och andra miljöer där kunderna hämtar med sig mat - Material: Plast - Färg: Ljusgrå - Mått: 155 x 201 x 150 mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart