Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Matförvaring / Plastformar och Skålar / Matlåda Återanvändb 2f 22,7x17,8cm 20/fp

Matlåda Återanvändb 2f 22,7x17,8cm 20/fp

Artikelnummer:

284861

135

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 703 g

Optimera din 'take-away' med vår smarta och återanvändbara matlåda - en mångsidig lösning för separata smaker! Förbättra din 'take-away' upplevelse med vår maskindiskbara matlåda. Tillverkad av hållbar polypropenplast, tål denna låda enkelt maskindisk i upp till 60°. Perfekt för alla 'take-away' måltider där du vill separera maten i två avdelningar, som ris och gryta. Oavsett om det är varmt eller kallt, möter den alla dina matbehov. Den 2-delade designen ger flexibilitet och måtten 4,5 cm x 22,7 cm x 17,8 cm gör den enkel att bära. I elegant svart och komplettera med det transparenta locket, som finns att köpa separat, för en komplett 'take-away' lösning. - Smart 'Take-Away': Återanvändbar matlåda för en smart och hållbar 'take-away' upplevelse. - Maskindiskbar: Enkel rengöring med möjlighet till maskindisk i upp till 60°. - Separata Avdelningar: Perfekt för att separera smaker som ris och gryta. - Mångsidig Användning: Passar för både varma och kalla måltider. - Praktisk 2-delad Design: Flexibel och lätt att bära med måtten 4,5 cm x 22,7 cm x 17,8 cm i elegant svart. - Tillbehör Tillgängligt: Komplettera med det transparenta locket, som finns att köpa separat, för en komplett 'take-away' lösning.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart