Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Köksutrustning / Övrigt / Rivjärn FISKARS Norden fint

Rivjärn FISKARS Norden fint

Artikelnummer:

284490

431

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 335 g

Fina resultat varje gång - perfekt för delikata ingredienser! FISKARS Norden fint rivjärn är din hemlighet för att uppnå fina och delikata rivningsresultat med perfektion och stil. Tillverkat med premiumkvalitet, erbjuder detta finbladiga rivjärn den perfekta balansen mellan kvalitet och prestanda. Med dess förmåga att riva exempelvis citrusfrukter, choklad och parmesanost med lätthet och precision, gör detta rivjärn det enkelt att lägga till smak och textur till dina favoriträtter. Dess eleganta design och ergonomiska handtag gör det bekvämt att använda, vilket gör matlagningen till en glädje varje gång. Upplev den ultimata kombinationen av kvalitet, stil och användarvänlighet med FISKARS Norden fint rivjärn och ta din matlagning till nya smakrika höjder! - Tillverkat med premiumkvalitet för överlägsen rivningsprestanda - Finbladigt design perfekt för rivning av citrusfrukter, choklad och parmesanost - Idealiskt för att lägga till smak och textur till en mängd olika rätter - Elegant design och ergonomiskt handtag för bekväm användning - Uppgradera din köksutrustning med FISKARS Norden fint rivjärn och njut av delikata resultat varje gång!

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart