Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Dryck / Kaffemjölk / Havredryck AITO Barista 1L

Havredryck AITO Barista 1L

Artikelnummer:

282381

23

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

6

Produktvikt: 1 g

Kaffelover, möt din perfekta partner! Fazer Aito Barista havredryck är din biljett till kaffehimlen. Med sin lena och fylliga karaktär skapar den den ultimata harmonin mellan kaffets syra och en rund, underbar smak. Denna prisbelönta barista-dryck är inte bara din perfekta kaffekompis – den är också stolt 'Från Sverige'-märkt. Så när du njuter av din kopp kaffe, kan du också stödja lokalodlat. - Särskilt utformad för att förbättra ditt kaffesmak genom att skapa en silkeslen och fyllig konsistens - Upplev den perfekta balansen mellan kaffets syra och en rund, välsmakande karaktär med varje sip - 'Från Sverige'-märkt - Fazer Aito Barista havredryck ger dig den krämiga skumningen du längtat efter

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart