Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Senap HULTBERGS Starka 500g

Artikelnummer:

282388

29

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 540 g

Hultbergs Starka Senap - Skånes Äkta Korvsenap! Upptäck den besk-senapiga smaken av tradition och kvalitet med Hultbergs Starka Senap, den genuina korvsenapen från Skåne! Med sitt ursprung i de charmiga gatorna där korvgubbarna med 'låda på magen' först började sälja denna starka senap direkt till konsumenterna har Hultbergs Senap blivit en älskad klassiker som sätter pricken över i:et på din korv. Från de tidiga dagarna när konsumenterna bar med sig egna burkar för att fylla dem med senap från korvgubbens låda till dagens moderna senapsfabrik i Eslöv har Hultbergs Senap behållit sin autentiska smak och höga kvalitet. Gör din måltid oförglömlig med Hultbergs Starka Senap - en kraftfull tradition som har överlevt tidens tand och fortsätter att vara en favorit med varje tugga. Smaka på det äkta Skåne varje gång du sätter tänderna i en korv med Hultbergs Starka Senap! - Stark - 500 gram

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart