Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Ätbart / Godis och Choklad / Skål pralinkulor svart 1000g

Skål pralinkulor svart 1000g

Artikelnummer:

278386

421

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1927 g

Förhöj stämningen och skäm bort dina smaklökar med en svart skål fylld till brädden med läckra praliner! Denna lyxiga och eleganta kombination av smaker och presentation är perfekt för att ge som gåva, placera på receptionsdisken eller pryda fikarummet. Varje pralin är noggrant utvald för att erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga. De rika chokladtonerna, fylliga karamellerna och krämiga nougaten skapar en symfoni av smaker som tar dig till chokladens himmel. Varje tugga är som en ögonblicklig resa till gastronomisk lycka och en stund av ren njutning. Den svarta skålen, med sin eleganta och tidlösa design, kompletterar pralinernas förtrollande smaker på bästa möjliga sätt. Den blir en sofistikerad dekoration som kommer att imponera på både mottagare och besökare. Placera den på receptionsdisken för att ge ett exklusivt intryck eller i fikarummet för att skapa en atmosfär av lyx och goda smaker. - 1000 gram

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart