Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Golvunderhåll / Underhållsmedel / Golvunderh. TASKI JONTEC TimeSaver 5L

Golvunderh. TASKI JONTEC TimeSaver 5L

Artikelnummer:

1532041

2 054

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

2

Produktvikt: 5505 g

Högpresterande, högblankt vax från Taski för en slät yta på hårda golv. Sammansättningen i TASKI Jontec Timesaver lever upp till sitt namn genom att uppnå en överlägsen glans i färre lager än vanliga golvsammansättningar. Den har en större mängd unika solida polymerer som förbättrar prestandan utan att behöva en särskild applikator eller ytterligare utrustning. Golven får ett bättre skydd, blir mer hållbara och motståndskraftiga mot skador, repor och slitage, samt kräver längre tid mellan renoveringarna. Vaxet har utformats för att lukta så lite som möjligt, vilket gör det idealiskt för användning i allmänna, välbesökta anläggningar. Det är enkelt att applicera i korridorer, entréer, patientrum, detaljhandelsanläggningar och dygnet runt-verksamheter. När medlet har applicerats kan golven enkelt poleras och underhållas. Produkten garanterar skydd mot halka och fall, vilket förbättrar säkerheten både för anställda och kunder. - Snabbverkande sammansättning som er en glänsande yta - Tidsbesparande applicering - Skyddar golv mot skador och slitage - Endast svag doft, vilket gör produkten idealisk för öppna, allmänna utrymmen - Utformad för att eliminera fläckar och glipor - Förbättrar golvets naturliga utseende - Fäster ordentligt på alla typer av golv - Enkel applicering som torkar snabbt - Färg: Genomskinlig - pH: ˜8(outspädd) - Volym: 5 liter

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart