Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Etikett AVERY Namn 88,9x31mm, 320/fp

Etikett AVERY Namn 88,9x31mm, 320/fp

Artikelnummer:

243621

340

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 355 g

Självhäftande namnskyltar Som konferenssamordnare kan du i förväg framställa eleganta och informativa namnskyltar till deltagarna med hjälp av Averys stora sortiment av miljövänliga namnskyltar. Det underlättar inledningen när deltagarna möts och ger snabb överblick under mötet, seminariet eller konferensen. Det bidrar också till att skapa ett professionellt intryck och en bra stämning – för vem har väl inte varit på konferenser där all energi under pauserna har gått åt till att försöka lista ut vem det är man står och samtalar med? Med de självhäftande namnskyltarna är det enkelt att tydligt skriva ut namn och andra upplysningar så att du kan koncentrera dig på samtalet. Behöver du snabbt en namnskylt för en extra mötesdeltagare? Inga bekymmer, namnetiketterna kan också skrivas för hand med permanent märkpenna. Avery L4785-20 självhäftande namnskyltar har 16 namnetiketter/ark och 320 namnetiketter/förpackning. Etiketterna är breda ned måtten 88,9 x 31 mm, vilket gör dem lämpliga för de vanligaste upplysningarna som namn, företag och logotyp. Namnetiketterna är tillverkade av PVC-fritt sidenmaterial som ger en elegant och exklusiv look. Etiketterna fäster på alla textilier utom ömtåliga tyger som siden, sammet, osv. De kan naturligtvis tas av igen utan att lämna några märken på kläderna. Namnetiketterna är lätta att skilja från varandra på det utskrivna arket, vilket ger stor tidsbesparing vid sortering och utdelning av namnskyltar för stora evenemang. Etiketterna kan skrivas ut på alla sv/v- och färglaserskrivare. - Mått: 88,9x31mm - Limtyp: Avtagbara - Färglaserskrivare - Svartvit laserskrivare -

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart