Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vinterhandske OX-ON Comfort 3302 10

Vinterhandske OX-ON Comfort 3302 10

Artikelnummer:

273305

75

kr

/ par

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

12

Produktvikt: 111 g

OX-ON Winter Comfort 3302 är en extra varm och vattenavvisande vinterhandske för dig som behöver arbeta i kalla miljöer där det kan vara vått. Handsken är välisolerad och håller dig varm samtidigt som du bibehåller en hög fingertoppskänsla, t.ex. när du arbetar på byggnadsställningar som snickare eller murare. OX-ON Winter Comfort 3302 har stickning i polyester och akryl, vilket gör att vinterhandsken sitter tajt och bekvämt och skyddar händerna mot värmeförlust. Handsken är halvdoppad och belagd med sandig nitril i handflatan, på tummen och upp till knogarna. Det ger dig ett oöverträffat och säkert grepp. - Lämplig för: - Arbete på byggnadsställningar - Snickare - Murare

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart