Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Skyddsutrustning / Personligt Skydd / Solskydd / Solskydd NIVEA Protect&Moisture 30 200ml

Solskydd NIVEA Protect&Moisture 30 200ml

Artikelnummer:

191457

174

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 236 g

NIVEA SUN Protect & Moisture är ett pålitligt och återfuktande solskydd. Solkrämen har en återfuktande formula med en optimal balans mellan UVA- och UVB-filter som skyddar huden. Den ger omedelbart skydd mot solbrändhet och förtidigt åldrande av huden och hjälper dessutom till att minska risken för solallergier. Vattenresistent och dermatologiskt testad. NIVEA SUN strävar även efter att minimera sitt avtryck på miljön. I år tillkommer märkningen ”Compliant with Hawaii Reef Bill” som tydliggör frånvaron av Octinoxate och Oxybenzone som misstänks bleka korallrev. Samtliga av NIVEAs solprodukter är fria från dessa UV-filter. NIVEA SUN Protect & Moisture skyddar både din hud och bevarar dina kläder* Tvättråd: Förtvätta i 30 grader utan tvättmedel, tvätta sedan i skonsamt tvättprogram i 30 grader och använd flytande tvättmedel. Innehåller Anti Stains After Wash Complex som hjälper till att minska intensiteten av fläckar från solkräm efter tvätt. Varning: Skaka väl. Applicera generöst och ofta. Särskilt efter bad/svettning/handdukstorkning. Mängd för vuxen är 30ml. För lite produkt reducerar skyddsnivån. Vistas inte för länge i solen. Överexponering av solen utgör en hälsorisk. Skydda späd- och småbarn mot direkt solljus. Låt absorberas helt. - Volym: 200 ml - SPF30

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart