Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Visir HELLBERG PC klart

Artikelnummer:

283352

132

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Visir av klar polykarbonat, det bästa valet för motståndskraft mot slag och stötar. Visiret är godkänt för medelkraftiga stötar och lämpar sig för tillämpningar såsom slipning, byggnadsarbete och allmänt industriarbete. Det är testat för att erbjuda ett skydd mot stötar till en viss grad, men studera de tekniska uppgifterna för att kontrollera att det uppfyller just dina krav på stötskydd. Testad för att skydda mot vätskestänk och droppar. Det klara polykarbonatet ger en utmärkt optisk klarhet med liten eller ingen ljusspridning. Visiret har ett ljusgenomsläpp (opacitet) på mer än 90 %. Ansiktsskyddssystemet monteras enkelt på alla Hellberg hörselskydd samt skyddshjälmar och fristående visirhållare. Det är även lätt att ta bort, perfekt när du växlar mellan olika arbetsuppgifter i bullriga miljöer. Alla Hellbergs visir följer samma form och design, vilket gör att alla visir passar på alla visirhållare. Detta gör det enkelt att byta mellan olika visir för olika arbetsuppgifter utan att du behöver byta bärare. - Överensstämmer med EN 166:2001 - Vikt: 74 g - Längd: 200 mm - Tjocklek: 1 mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart