Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Skyddsutrustning / Personligt Skydd / Arbetskläder / Skyddsoverall OX-ON Chem Comfort 2XL

Skyddsoverall OX-ON Chem Comfort 2XL

Artikelnummer:

273423

224

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 414 g

OX-ON Coverall Chem Comfort är en extremt slitstark och välsittande vätsketät gul skyddsdräkt med huva. Dräkten är tillverkad i ovävd polypropen och har en filmbeläggning av polyeten. Det gör att den lämpar sig för de allra flesta arbetsuppgifter innehållande vätskor, kemikalier och läkemedel. Det är en mycket bekväm och exklusiv skyddsdräkt för dig som vill ha den bästa kvalitetsutrustningen. Resåren runt huvan, i midjan och vid ärm- och benslut gör dräkten tätslutande och säkerställer optimal passform och komfort vid användning. Den är vidare utrustad med dubbel dragkedja, övertäckt, samt tumöglor som håller ärmarna på plats. Skyddsdräkten har värmeförseglade svetsade sömmar. OX-ON Coverall Chem Comfort är godkänd som typ 3, 4, 5 och 6. Det innebär följande: Typ 3: Vätsketät – högtryck. Dräkten skyddar, även i sömmarna, mot starka och riktade strålar av flytande kemiska vätskor. Typ 4: Vätsketät. Dräkten skyddar mot flytande kemikalier – även i sömmarna, där man är extra utsatt. Typ 5: Dammpartiklar. Dräkten skyddar hela kroppen mot luftburna, fasta partiklar. Typ 6: Vätskestänk. Dräkten skyddar i begränsad utsträckning mot lätta stänk av flytande kemikalier.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart