Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Skyddsutrustning / Första Hjälpen / Andningsmasker / Fläktpaket SUNDSTRÖM SR500 INKL SR570

Fläktpaket SUNDSTRÖM SR500 INKL SR570

Artikelnummer:

252815

14 241

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 4503 g

SR 500 Filterfläkt med standardbatteri. Låg vikt och anatomisk utformning av fläkt och bälte ger hög komfort. Enkel manövrering med endast en knapp. Två luftflöden +175 resp +240 l/min för att säkerställa hög skyddsnivå. Dessa värden hålls konstanta under hela driftstiden av fläktens automatiska flödesreglering. Lång driftstid, upp till 13 timmar i kombination med snabbladdade Litium-jon batterier ger störningsfri användning utan onödiga avbrott. Automatisk flödesreglering kompenserar för igensatta filter. Självkalibrerar efter val av ansiktesdel och filter. Unikt larmsystem med vibration, ljud- och ljussignal vid hinder av luftflöde, igensatta filter samt låg batterinivå. Kullagrad fläktmotor med balanserat fläkthjul, för störningsfri och lång driftstid. EMC godkänd elektronik som avger minimalt med elektromagnetisk strålning och ej heller påverkas av elektromagnetiska fält. Löstagbart batteri, av intelligent Litium-jon typ för snabbladdning och utan negativa minneseffekter. Lätt att rengöra och är översköljningsbar.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart