Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Rehab & Sjukgymnastik / Träningsredskap / Hopprep SWEDISH POSTURE JUMP Replöst

Hopprep SWEDISH POSTURE JUMP Replöst

Artikelnummer:

249593

320

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Med detta digitala hopprep ifrån Swedish Posture bränner man kalorier, ökar sin koncentration och förbättrar sin hjärt- & lungkapacitet. En effektiv och optimal konditionsträning. Jump är ett digitalt hopprep utan rep, enbart handtag med bollar som ger precis samma känsla som att hoppa med ett vanligt hopprep men du lyckas varje gång och får därigenom effektiv och optimal konditionsträning. Med Jump får du enkelt till en vana av att regelbundet röra på dig under dagen, även om du saknar vidare koordination och utrymme. Jump är suveränt för alla som är ute efter effektiv och pulshöjande fysisk aktivitet regelbundet. Det kan användas under arbetsdagen, i vardagsrummet, och även i ett litet utrymme som en flygplanstoalett. Regelbunden användning av Jump minskar benskörhet, bränner kalorier, ökar koncentration och förbättrar hjärt- och lungkapacitet. Jump har tid, hopp och kaloriräknare. Hoppa regelbundet i 90 sek eller längre. Använd dagligen.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart