Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Rehab & Sjukgymnastik / Terapiprodukter / Massagepistol SWEDISH POSTURE

Massagepistol SWEDISH POSTURE

Artikelnummer:

249598

1 739

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Massagepistol SWEDISH POSTURE är en kraftfull och djupgående massagepistol för helkroppsmassage för återhämtning, smärtlindring och prestationsförbättring. Massagepistolen är perfekt för hemmabruk och är en effektiv metod för behandling av smärta i mjukvävnad. Det stimulerar dess proprioceptiva funktion och lindrar därmed effektivt muskelspänningar. Pistolen är otroligt effektiv med upptill 3200 slag per minut att variera i 20 olika program med 4 olika massagehuvuden. Den har en extra lång användningstid på 7 timmar. Bollmunstycket passar utmärkt för massage över hela kroppen med sin skonsamma träffyta, perfekt vid ytor med mindre muskelmassa. Det platta huvudet passar även den fantastiskt bra över hela kroppen men ger en tjockare stötvåg som går in djupare än bollen tack vare den bredare träffytan. Används med fördel över stora muskelgrupper. Trigger munstycket är framtaget för att du ska få möjligheten att prickskjuta triggerpunkter. - Praktisk förvaringsväska ingår - Uppladdningsbar - 20 hastigheter - 6 olika massagehuvuden - Drifttid: 7h - Storlek: 25x17.5x6.5cm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart