Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Rehab & Sjukgymnastik / Terapiprodukter / Bobathboll THERA_BAND 65 cm grön

Bobathboll THERA_BAND 65 cm grön

Artikelnummer:

265669

476

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1588 g

Bobathboll THERA_BAND för sjukgymnastik, sittande arbete eller träning. TheraBand Pro Series är mycket säkra bobathbollar som är tillverkade med SCP – Security Comfort Performance, ett säkerhetssystem som gör att bollen sakta sjunker ihop vid en eventuell punktering. En viktig egenskap för patientens säkerhet på kliniken för att minska risken för skador. Tillverkade i ett högelastiskt plastmaterial som har en behagligt trögare yta med många strukturlinjer. Levereras med ett måttband för att få en korrekt storlek vid uppblåsning. Följ instruktionerna i medföljande bruksanvisning för korrekt uppblåsning. - CE-märkt enligt det medicinska direktivet MDR 2017/745 klass 1. - Försedd med en ventil. - Bollarna tål en statisk belastning på 1000 pounds = 454 kg. - Rekommenderad längd för användning av boll med diameter 65 cm är 169-186 cm. - Färg: Grön

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart