Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Inredning / Stolar och Pallar / Provtagningsstol Basic antracit

Provtagningsstol Basic antracit

Artikelnummer:

104589

34 131

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1000 g

Provtagningsstol 072 är en enkel och stabil stol med justerbar rygg och lättjusterade armskenor. Slitstark och tålig klädsel anpassad utefter ett utökat behov av spritning. Provtagningsstolen ger patienten en behaglig sittställning och det går att ta prover både i sittande och liggande läge. Stolen kan lätt fällas till chockläge och vadplattan följer automatiskt med vid ryggjustering. Konstruktionen gör stolen stabil i alla lägen och den är liten och smidig att jobba med. Träknopparna gör det lätt för patienten att komma i och ur stolen. Armskenorna är lätta att justera. Klädseln är miljöanpassad beträffande kemikalieinnehåll och uppfyller alla högt ställda krav på slitstyrka och tålighet. Går att rengöra med 75-procentig alkohollösning utan eftertorkning med vatten. Vilket hjälper till att spara tid mellan patientbesöken. Den är fri från PVC. Standardfärg vid beställning är antracit men den går att få i 14 andra färger, utan extra kostnad. Vänligen kontakta kundtjänst för val av färg samt möjligheter kring inburen leverans. - Uppfyller kraven enligt ISO 10993-10:2014 - Flamskyddade enligt EN1021-1, EN1021-2 - Sitsbredd: 48,5cm - Längd, fälld: 167cm - Bredd med armskenor: ca 90cm, utan armskenor: 68cm - Sitthöjd: 49,5cm - Maxvikt: 165kg - Färg standard: antracit - Material klädsel: konstläder - Armskenor ingår

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart