Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Hygien / Tandvård / Tandborste Clinic Gum Protector Soft cap

Tandborste Clinic Gum Protector Soft cap

Artikelnummer:

145121

24

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

10

Produktvikt: 34 g

Tandborste med smarta funktioner som hjälper till att skydda ditt tandkött. Jordan Clinic Gum Protector har ultratunna spetsiga borststrån som ger en effektiv och skonsam rengöring av tänderna, längs tandköttskanten och borsten når också längre mellan tänderna än vanlig borst. Tre av fyra personer borstar för hårt och skador på emalj och tandkött är ett mer omfattande problem än karies. Denna tandborsten har lösningen, borsten böjer sig vid för hård borstning med ett märkbart 'klick'. Mekanismen sitter i handtaget och märks som ett klick under tummen om du skulle borsta för hårt. Detta gör att du vet när du borstar för hårt och kan anpassa dig direkt. - Mycket tunna borststrån - Skyddar tandköttet genom att uppmärksamma dig på om du borstar för hårt - Märkbart 'klick' meddelar om du borstar för hårt - Mjuka borst

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart