Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Hygien / Tandvård / Barntandkräm JORDAN Green Clean 6+ år

Barntandkräm JORDAN Green Clean 6+ år

Artikelnummer:

248426

27

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 75 g

Barntandkräm JORDAN Green Clean är en tandkräm för daglig användning, utvecklat för barn i åldern 6 år och uppåt. Den är 100% vegansk och 98% av ingredienserna i tandkrämen har ett naturligt ursprung. Jordan Green Clean Junior Tandkräm är en hållbar tandkräm speciellt utvecklad för barn. Tandkrämen för barn är framtagen med miljön i åtanke. Den innehåller noggrant utvalda ingredienser som enkelt kan brytas ner i naturen. Tandkrämen innehåller fluor och xylitol för att ge ditt barn det bästa skyddet mot karies. Den har en mild och fruktig smak som barnen älskar. Den innehåller också kamomill-extrakt som är känt för att verka lugnande och desinfekterande. Jordan Green Clean Junior Tandkräm har ett milt skummedel från majs. Tandkrämen är dessutom Svanenmärkt och 100% vegansk med en certifiering från Vegan Society. Tandkrämen kommer i en tub som är gjord på 50% återvunnen plast. - 98% naturliga ingredienser - 100% vegansk - För permanenta tänder - Smak: Mild, fruktig smak - Användning: Morgon och kväll, dagligen - Svanenmärkt, Licensnr: 20900307

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart