Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Diagnos och Behandling / Hjärta och Lunga / Stetoskop Select Ocean Blue

Stetoskop Select Ocean Blue

Artikelnummer:

158916

579

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

3

Din möjlighet att genomföra en basal undersökning är kritisk för dina patienter. De förtjänar din bästa prestation och du förtjänar de bästa arbetsverktygen. 3M Littmann Select ger dig en god ljudkvalitet till begränsad budget. Select är lämpligt för användning vid blodtryckstagning och enklare undersökningar och har 3Ms egen flytande membran-tekologi, vilken gör det möjligt att höra ljud av både höga och låga frekvenser genom att bara variera trycket på bröststycket. - Gör en korrekt basal undersökning av dina patienter med hjälp av ett stetoskop från en marknadsledande leverantör till ett lågt pris - 3Ms 'flytande membranteknologi' ger dig ett bekvämt och lättanvänt stetoskop med två membransidor - en större (vuxna) och en mindre (pediatrisk). Den flytande membranteknologin gör det möjligt att höra ljud av både låga och höga frekvenser genom att variera trycket på bröststycket - Förvänta dig god prestanda, bedöms 6 på en skala 1-10 - Utmärkt akustisk tätning och bekväm passform med patenterade 3M? Littmann® mjuktätande öronoliver - Längd: 71 cm - Nettovikt: 120 g - Vikt bröststycke: 50 g - Typ av bröstsycke: Single sided - Prestanda: 6 - Modell: Ocean Blue

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart