Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Diagnos och Behandling / Hjärta och Lunga / Stetoskop Classic III Dark Olive GreenR

Stetoskop Classic III Dark Olive GreenR

Artikelnummer:

158884

1 222

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

3

3M Littmann Classic III har en hög akustisk känslighet vilket ger en exeptionell prestanda vid generell diagnostik. Den nya designen är enklare att rengöra och underhålla. Classic III erbjuder hög akustisk pretanda samt ett flexibelt två-sidigt bröststycke med flytande membran. Classic III används av så väl studenter som färdig sjukvårdspersonal för att identifiera, lyssna till och studera hjärt-, lung- och andra kroppsljud vid läkarundersökning, patientövervakning och diagnostik. - Tvåsidigt bröststycke med flytande membran på både vuxen och pediatrik sidan - Allt-i-ett membran som är enkelt att sätta på plats och lättare att rengöra då dess yta är slät och utan springor - Pediatriksidan kan konverteras till en traditionell öppen klocka genom att byta ut allt-i-ett membranet till en icke-kylande ring - Den nya generationen slang ger stetoskopet längre livstid tack vare sin förbättrade tålighet mot hudfetter och alkohol samt dess mindre risk för fläckar - Längd: 69 cm - Nettovkt: 150 g - Vikt bröststycke: 82 g - Typ av bröststycke: Dubbelsidigt - Prestanda: 7 - Modell: Dark Olive Green

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart