Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Diagnos och Behandling / Blodtryck / Blodtrycksmätare MIT ELITE PLUS

Blodtrycksmätare MIT ELITE PLUS

Artikelnummer:

144658

2 159

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1083 g

OMRON MIT Elite Plus är en helt automatisk blodtrycksmätare som fungerar enligt den oscillometriska principen. Den mäter blodtryck och pulsfrekvens enkelt och snabbt. Tack vare enhetens avancerade'Intellisense'-teknik sker uppblåsningen bekvämt och kontrollerat utan behov av tryckinställning i förväg eller återuppblåsning. Dessutom kan enheten lagra upp till 90 uppsättningar mätvärden i minnet och visar ett medelvärde baserat på de tre senaste mätningarna som gjorts inom 10 minuter före den sista avläsningen. Med hjälp av Omrons programvara för blodtryckshantering som medföljer enheten kan du visa, behandla och skriva ut data om blodtryck som mätts med OMRON MIT Elite Plus. - Mäter blodtryck och pulsfrekvens - Anslutning: USB/ Bi-Link - IntelliSense-teknologi - Manchettens storlek: 22-32 cm - Upplyst display - 90 minnen - 3 års garanti

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart