Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Lekmaterial / Spel / Spel Vad har du gjort?

Spel Vad har du gjort?

Artikelnummer:

244173

168

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 297 g

Har du varit i New York? Har du ridit på en kamel? Har du blivit stucken av en geting? Och har du någon gång somnat på bio eller missat ett flyg? Vad har du gjort? är ett verkligt kul och underhållande lära-känna spel med över 300 roliga, annorlunda och oväntade frågor om saker du gjort eller varit med om. Här är alla med och svarar på frågorna med sina Ja- eller Nej-kort och svaren leder snabbt till roliga berättelser, knasiga minnen och oförglömliga historier. Var beredd på många skratt och kul anekdoter! Det här är en kul stämningshöjare där ingen kan förlora - bara vinna! Spelet passar lika bra på hemmakvällen som på festen eller middagen. En utmärkt present och ett roligare sätt att lära känna både sig själv och sina vänner bättre!

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart