Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Lekmaterial / Rampussel / Rampussel Pojke/Flicka

Rampussel Pojke/Flicka

Artikelnummer:

210017

450

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1268 g

De här 5-lagers inramade pusslen hjälper barnen att lära sig mer om människans anatomi medan de lägger pusslet och ser hur det går från att vara ett skelett till att bli helt påklätt. Pusselsetet med temat pojke/flicka är utformat för båda könen och beskriver tydligt olika kroppsdelar på ett roligt och interaktivt sätt för små barn så att de lär sig genom lek. Det är enkelt att lägga samman träbitarna för att fullborda den mänskliga kroppen, från det första skelettlagret till det helt påklädda övre pussellagret. Använd de här pusslen som hjälp i undervisningen antingen i skolan eller hemmet. - 5-lagers inramat pusselset - Hjälper barnen att lära sig och utveckla hand- och ögonkoordinationen - Setet med två pussel som har temat pojke/flicka lär barnen om människans anatomi - Antal delar: 2 x 28 bitar - Rammått: 290 x 140 mm - Rekommenderad åldersgrupp: Från 4 år

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart