Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Lekmaterial / Förskolelek / Tandläkarväska KIDS CONCEPT

Tandläkarväska KIDS CONCEPT

Artikelnummer:

279804

346

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 625 g

Tandläkarset KID'S HUB i FSC-certifierat trä. Vi gillar att gå till tandläkaren, eller hur? Nja kanske inte men låt oss hjälpa till att förbereda barnen för tandläkarbesöket. Att via leken öva på vad tandläkaren kommer att göra när hon eller han undersöka tänderna och förstå att det är viktigt att hålla sina tänder rena. Tandläkarsetets innehåller 19 delar, tre utbytbara verktyg, spegel, tandborst- och putsverktyg att sätta i tandborsthållaren. Knappen på sidan av hållaren går att trycka in. Verktygen kan förvaras i stället. På laddaren finns en liten solpanel för 'laddning'. Med röntgen-kameran undersöker man tändernas status och kan titta på röntgenplåtarna. Sju löstagbara tänder sitter i en gom av trä. När man vänder på tänderna har de hål på ena sidan. Med tången drar man ut tänderna. Bedövningssprutan har fjädring så den går att dra upp och skjuta in. Tandläkarsetet kommer i en väska i papp som är enkelt att ta med. Det här tandläkarsetet stimulerar fantasin och vi garanterar många timmars engagerad rollspel och social träning. Detta tränar samtidigt motoriken och även leka och bearbeta i efterhand hur tandläkarbesöket gick till. - Material: trä och papp - FSC certifierat - Rekommenderad ålder 3Y+

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart