Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Lekmaterial / Dockor / Docka Cool Kevin 30cm

Docka Cool Kevin 30cm

Artikelnummer:

153623

144

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 257 g

Välkommen till en värld av stilsäkerhet och äventyr med Kevin i coola kläder. Denna fantastiska docka är inte bara en fashionabel trendsetter utan också en inspirerande följeslagare för barns fantasifulla resor. Med sina trendiga kläder och självsäkra attityd är Kevin redo att utforska nya horisonter och skapa minnen som varar livet ut. Låt Kevin bli den perfekta kompanjonen för barns lek och se hur deras fantasi tar fart som aldrig förr. Med Kevin i Coola Kläder är varje dag en ny chans att utforska, skapa och drömma stort. - Mått: 30cm - Material: PVC, ABS, PA-plast Kläder: polyetser, bomull - Fri från ftalater - Varning. Lämpar sig inte för barn under 3 år

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart