Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Bild och Form / Papper - Kartong / Kapaplattor 5mm 50x70cm vit/vit

Kapaplattor 5mm 50x70cm vit/vit

Artikelnummer:

859890

42

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

25

Produktvikt: 160 g

Den här skumskivan är både lätt att skära och forma, vilket gör den lämplig för att skapa arkitektoniska modeller, skolprojekt och andra designmodeller. Den här skumskivan är både stark och lätt, vilket gör den lämplig för en mängd olika designprojekt. Du kan enkelt klippa, klistra in eller bygga med den här skivan eftersom dess inre kärna av polystyrenskum gör den foglig. Dess syrafria sammansättning gör att designprojekten inte förlorar den ursprungliga kvaliteten. Använd den för bilder, fotografier eller för att skapa modeller för skolprojekt. - Dubbel skumtavla för design och hantverk - Syrafritt - Tillverkad av 100 % polystyrenskum - Färg: Vit - Tjocklek: 5 mm - Mått: 50 x 70 cm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart