Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Bild och Form / Klister och Lim / Limstift TESA Easy Stick 25g 12/fp

Limstift TESA Easy Stick 25g 12/fp

Artikelnummer:

101381

290

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 671 g

Tesa® Easy Stick limstift har ett icke-permanent klister utan lösningsmedel som är snabbt och enkelt att använda. Detta icke-permanenta tesa® Easy Stick har ett återanvändbart klister som gör omplacering möjlig när det används på papper, kartong, plast, glas eller foton. Limmet appliceras enkelt och utan svårigheter genom att du trycker lätt på toppen. Du kan se var klistret har fastnat tack vare dess transparenta färg och det blir inget kladd att städa upp efteråt. Den unika trekantiga formen på det här limstiftet gör det möjligt att applicera lim exakt, idealiskt för arbete som måste vara snyggt och prydligt. - Lättanvänt limstift - Trekantig form som ger exakt limning - Limmade objekt kan flyttas flera gånger - Engångsartikel - Icke-permanent klister utan lösningsmedel - Kladdfritt alternativ till burkar - Idealiskt för papper och kartong - Mått: 34 x 32 x 107 mm - Vikt: 25 g

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart