Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skärskyddshandske OX-ON Advan 9904 B 9

Skärskyddshandske OX-ON Advan 9904 B 9

Artikelnummer:

273335

71

kr

/ par

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

12

Produktvikt: 50 g

OX-ON Cut Advanced 9904 är en extremt flexibel ”cut level B”-handske med skärskydd. Tillverkad i högsta kvalitet och med extra förstärkning mellan pekfinger och tumme för längre hållbarhet. Handsken är extremt slitstark och sitter som gjuten på handen. Passformen är utmärkt och ytterst bekväm att ha på sig dag efter dag. Den är speciellt utformad för dig som arbetar med vassa föremål, t.ex. som glasmästare, smed, snickare, mekaniker eller inom industri, renovering eller montering. Stickad i nylon och elastan. Med unik andningsförmåga. Handske med oslagbar smidighet och komfort. Handflatan och fingrarna är belagda med ett nitrilskum i specialkvalitet som gör att du bibehåller en utmärkt fingertoppskänsla och ett exakt och säkert grepp. OX-ON Cut Advanced 9904 är OekoTex-certifierad. Det är din garanti för att handsken inte innehåller kemikalier eller färgämnen som är skadliga för hälsa eller miljö. Handsken är också Sanitized-behandlad, så den känns fräschare under längre tid och skyddar dig mot bakterier och svettlukt. Hållbarheten förlängs genom att handsken kan tvättas upp till 2 gånger i 40 grader och torktumlas på låg värme utan att förlora sina unika egenskaper. - Lämplig för: - Glasmästare - Smed - Snickare - Mekaniker - Industri - Renovering - Montering

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart