Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Packa & Posta / Etiketter / Etiketter special / Transportetikett laser 105x297mm 500/fp

Transportetikett laser 105x297mm 500/fp

Artikelnummer:

880905

589

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 4594 g

De självhäftande fraktetiketterna har en icke-permanent självhäftande baksida som enkelt kan appliceras på och tas bort från en yta. De här utskrivbara och självhäftande fraktetiketterna är ett fantastiskt sätt att förenkla dina märknings- och organiseringsuppgifter. De högkvalitativa etiketterna kan appliceras på en mängd olika ytor, inklusive lådor och kuvert som används för frakt och förvaring. De icke-permanenta etiketterna är utformade för att vara kompatibla med de flesta laserskrivare, vilket gör det enkelt att skapa anpassade, högkvalitativa etiketter och taggar. De är därför en effektiv och bekväm lösning för dina märkningsbehov. Sveriges Transportindustriförbund har fastställt Standardiserad Transportetikett, STE, och rekommenderar den som gemensam branschstandard för godsmärkning. - Mått: 105x297mm - Transportörer: Postnord, Schenker - Antal: 500/fp - Specifikation: Laser - Förpackning: Arkad - Färg: Vit

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart