Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Packa & Posta / Etiketter / Adressetiketter / Etikett AVERY PRINTABLE 265x18 WH 100/fp

Etikett AVERY PRINTABLE 265x18 WH 100/fp

Artikelnummer:

253488

233

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 260 g

Armbanden passar perfekt för företagsfester, möten, seminarier och evenemang där deltagarna till exempel ska delas in i mindre grupper Med Averys utskrivbara vita armband kan du snabbt och enkelt framställa professionella armband bara med hjälp av en dator och en skrivare. Armbanden passar perfekt för företagsfester, möten, seminarier och evenemang där deltagarna till exempel ska delas in i mindre grupper, eller där armbandet ger tillträde till utvalda aktiviteter eller själva evenemangen. De utskrivbara armbanden är också perfekta för skolutflykter och i föreningslivet. Armbanden tål utomhusbruk, då de är resistenta mot vatten och smuts, och kan inte rivas sönder. Det mjuka materialet och de släta kanterna gör dem bekväma att bära. Averys utskrivbara armband, L4000-10, har 10 armband/ark och 100 armband/förpackning. Varje armband mäter 265 x 18 mm, vilket gör dem lämpliga för de vanligaste kontaktupplysningarna som namn, företag, logotyp eller evenemangsinformation. Armbanden är framställda i PVC-fritt material. De kan skrivas ut i alla svartvita skrivare och färglaserskrivare Du kan enkelt och helt gratis designa och skriva ut dina Avery-produkter med vår programvara Avery Design & Print, som innehåller mallar, grafik och designer. Läs mer om programmet här: www.avery.se/programvara.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart