Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Toner & Bläck / Färgband till skrivare / Färgband Övriga / Färgband LEXMARK 3070166 svart

Färgband LEXMARK 3070166 svart

Artikelnummer:

104889

325

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 44 g

Skapa kostnadseffektiva utskrifter på kontoret med det här Lexmark-påfyllnadsfärgbandet för utvalda Lexmark-matrisskrivare. Använd det här Lexmark-påfyllnadsfärgbandet som ett effektivt sätt att snabbt byta bläck i en mängd olika Lexmark-matrisskrivare. Den hållbara plastkassetten kan användas flera gånger, så att du slipper ha ett lager med bläck. Det här Lexmark-påfyllnadsfärgbandet är kompatibelt med en mängd olika Lexmark-skrivare och ger upp till 15 miljoner tecken per färgband, vilket gör det till ett miljövänligt alternativ för företagets utskriftsbehov. - Tålig plastkassett för enkel installation - Miljövänligt påfyllnadsfärgband - Kompatibla med flera Lexmark-matrisskrivare - Färg: Svart - Bläckpatronens mått är 9,4 x 3 x 11,2 cm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart