Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Toner & Bläck / Bläckpatroner / Epson / Bläckpatron EPSON C13T33574010svart 5/fp

Bläckpatron EPSON C13T33574010svart 5/fp

Artikelnummer:

137446

1 575

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 182 g

Epson 33XL Premium-bläcket i multiförpackning ger skarpa, tydliga dokument och blanka fotoutskrifter. Det här är en XL-multiförpackning som passar perfekt för hemmet eller mindre kontor med stort utskriftsbehov. Epsons förstklassiga bläck är prisvärda och enkla att använda och tillverkade med kvalitet och prestanda i åtanke. Bläcket i Epson Claria Premium-serien har utformats för att framställa högkvalitativa, kladdfria dokument och utskrifter av fotokvalitet med klara färger. Om du inte är säker på vilket bläck som passar din skrivare gör Epson det enkelt att hitta rätt bläckpatron till din skrivare genom att ha en identifierbar bild på förpackningen. Bläcket i Claria Premium-serien är kompatibelt med Expression Premium-skrivare och förpackningen har en lättigenkänd bild av en apelsin. Bläcket fungerar bäst i kombination med Epson bläckstråleskrivare för optimala resultat och utskrifter som håller längre. - Färg: Svart, fotosvart, cyan, magenta, gul - Kapacitet: upp till 530 A4-sidor i svart, 400 A4-sidor i fotosvart, 650 A4-sidor i cyan, magenta och gult - XL-bläckkapacitet för stora mängder utskrifter - Epson Claria Premium-bläckserien - Dokument med djup svärta och utmärkta fotoutskrifter - Kompatibla med: Epson Expression Premium XP-530, XP-630, XP-635, XP-830 - Flerpack: 5 separata patroner

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart