Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Pennor / Märkpennor / Edding märkpennor / Märkpenna EDDING 4095 vit 2-3 mm

Märkpenna EDDING 4095 vit 2-3 mm

Artikelnummer:

120499

44

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 16 g

Griffeltavelpennan Edding 4095 har en vattenbaserad, flytande krita och kan användas på glas, fönster, mörka tavlor och speglar. Den här griffeltavelpennan innehåller icke-permanent bläck som enkelt kan torkas bort med en fuktig trasa. Pennan kan användas på nästan alla icke-porösa ytor, till exempel glas, mörka tavlor och speglar. Griffeltavelpennan Edding 4095 har en spets med 2–3 mm linjebredd och är lämplig för mer exakt och noggrann skrift. Den vattenbaserade, flytande kritan är luktfri, vilket ger en mer behaglig användning. Den har ett ventilstyrt bläckflöde för jämn skrift. Märkpennan är tunn och lätt, vilket gör den extremt bekväm och enkel att använda. - Med huv - Icke-permanent bläck - Rund spets - Linjebredd: 2–3 mm - Textfärg: Vit

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart