Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Pennor / Korrigering / Tejp & vätskor korrigering / Korrigeringsvätska PRITT 20ml

Korrigeringsvätska PRITT 20ml

Artikelnummer:

231541

11

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

10

Produktvikt: 33 g

Korrigeringsvätskan från Pritt® har en lättanvänd borstapplikator och passar utmärkt för att snabbt och enkelt korrigera eventuella fel på papperet. Korrigeringsvätska från Pritt® gör det enkelt att täcka över misstag på nästan alla pappersytor. Borstapplikator ger dig exakt kontroll över redigeringar medan dess tjocka vätska täcker över text på ett smidigt sätt. Korrigeringsvätskan använder en snabbtorkande sammansättning och kan användas för att öka produktiviteten genom att snabbt täcka över misstag. Dessutom fungerar den här korrigeringsvätskan med en rad olika material inklusive fotokopior, bläck, permanenta märkpennor, fax och mer därtill. - Korrigeringsvätska - Borstapplikator - Snabbtorkande sammansättning - Fungerar med fax, fotokopior, permanenta märkpennor och bläckmärken - Färg: Vit

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart