Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Pennor / Gelkulpennor / Pilot gelkulpennor / Gelpenna PILOT Frixion Zone 0.7 beige

Gelpenna PILOT Frixion Zone 0.7 beige

Artikelnummer:

75000006

78

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 14 g

Upptäck det senaste tillskottet till den omtyckta FriXion-serien: Pilot FriXion Clicker Zone - din nya bästa vän när det gäller skrivning och korrigering! Med sin banbrytande teknologi tar FriXion Clicker Zone skrivupplevelsen till en ny nivå. Vår nya premiumbläckformel ger en djupare och mer hållbar svärta, vilket innebär längre skrivtid och färre avbrott för påfyllning. De grå och svarta radertopparna ger en elegant touch samtidigt som de erbjuder en förbättrad raderingsupplevelse. Med en nyutvecklad konstruktion garanterar FriXion Clicker Zone en stabil och smidig skrivning varje gång, medan den tysta klickmekanismen ger en diskret och sofistikerad känsla. Upptäck den kraftfulla kombinationen av smidig kulspetsskrivning och radering genom friktion, utan att oroa dig för skador på papperet. Med FriXion Clicker Zones outslitliga radertopp kan du korrigera och skriva med självförtroende. Utrustad med en 0,7 mm spets och svart bläck, ger FriXion Clicker Zone en distinkt och professionell finish till dina anteckningar och dokument. Ta kontroll över din skrivning och utforska en ny värld av möjligheter med Pilot FriXion Clicker Zone! - Klickmekanism - Bläckfärg: Svart - Spetsbredd: 0,7 mm - Linjebredd: 0,35 - Kan fyllas på med refill-patroner - Textfärg: svart - Färg pennkropp: beige - 30% intensivare svart bläck - Skriver 40% längre - Greppvänlig pennkropp

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart