Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Pennor / Fiberspets, Kalligrafipennor / Fiberspetspennor / Fineliner STAEDTLER Triplus Multiset4/fp

Fineliner STAEDTLER Triplus Multiset4/fp

Artikelnummer:

177515

84

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 64 g

STAEDTLER Triplus® Mobile Office 34 paketet innehåller viktiga kontorsverktyg i en smidig och kompakt förpackning. Det här bärbara kontorspaketet innehåller en fineliner, en spetspenna, en mekanisk stiftpenna och en överstrykningspenna, allt i en kompakt förpackning. Triplus® finelinern innehåller vattenbaserat bläck som inte torkar även om korken är av under flera dagar. Paketet innehåller en triplus® spetspenna med en ergonomisk, gummiklädd pennkropp som är extremt bekväm att greppa. Triplus® lilla mekaniska stiftpenna har en förkromad metallspets och en trekantig pennkropp som ger enkel och avslappnad användning. Paketet innehåller dessutom en triplus® textsurfer® överstrykningspenna som har en mjuk, reglerbar spets och som passar utmärkt för överstrykning av tunn text. - Kontorspaketet innehåller fineliner, spetspenna, mekanisk stiftpenna och överstrykningspenna - 1 x triplus® fineliner (svart) med torksäkert bläck - 1 x triplus® (blå) med ergonomisk greppzon - 1 x triplus® liten mekanisk stiftpenna med förkromad metallspets - 1 x triplus® textsurfer ® överstrykningspenna (neongul) som passar utmärkt för överstrykning av tunn text - Kompakt storlek för ökad bärbarhet - Vattenbaserat bläck

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart