Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Pennor / Blyertspennor och tillbehör / Blyertspennor / Blyertspenna STAEDTLER topgummi HB 12/fp

Blyertspenna STAEDTLER topgummi HB 12/fp

Artikelnummer:

173920

89

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 168 g

STAEDTLER Noris® 122 är en förstklassig blyertspenna med ett extra starkt grafitstift som är idealiskt för teckningar och skisser. Den här pennan av hög kvalitet har en ergonomisk sexkantig form som gör den bekväm att greppa. STAEDTLER Noris® 122 har ett speciellt, sammanlänkat och hållbart stift som ger pennan extra lång livslängd. Pennan är tillverkad av lätt trä, är mjuk och enkel att vässa. Den är dessutom tillverkad av trä från skogar med hållbar förvaltning, vilket gör den till ett miljömedvetet val. Pennan har ett praktiskt radergummi på toppen för att sudda ut misstag. - Träpenna med PVC- och Latexfri radertopp - Av hög kvalitet för skrift, teckning och skissande - Idealisk för skola och kontor - Otroligt brytstark genom speciell blyerts-formula - Trä från certifierat, hållbart skogsbru - Tilldelats miljömärket ”Green Product” av TÜV Rheinland - Hårdhetsgrad HB

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart