Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / På skrivbordet / Brevkorgar / Brevkorg med extra hylla LEITZ COSY gul

Brevkorg med extra hylla LEITZ COSY gul

Artikelnummer:

239253

104

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

A4 brevkorg med extra hylla för att lagra både dina viktiga dokument, din surfplatta, mobiltelefon eller andra tillbehör. Cosy brevkorg med extra förvaringshylla håller viktiga dokument organiserade samtidigt som du har plats din surfplatta, mobiltelefon och andra viktiga tillbehör. Denna förvaringsenhet av premiumkvalitet är det perfekta tillskottet till ditt hem eller kontor så att du förblir avslappnad och produktiv hela dagen. Kombinerar en brevkorg med en extra lagringshylla som enkelt vilar på toppen, vilket ger snabb tillgång. Lämplig till förvaring av pappersarbete, tidskrifter och mappar upp till A4- och C4-format i både folio- och brevstorlek. Bred frontöppning säkerställer att innehållet lätt kan nås även om de staplas. - Dokumentmått: A4 - Färg: Gul - Plastfri förpackning -

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart