Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Kontorsstol MONIKA svart

Artikelnummer:

278970

2 740

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 7200 g

Monika-stolen - Klassisk komfort i en modern design. Monika-stolen kombinerar en mjuk rund sits med en kompakt och användarvänlig design. Den är en fröjd att sitta på och använda, och dess runda form gör det enkelt att hitta den perfekta sittställningen. Den slitstarka klädseln i svart tyg och termodämpningen garanterar långvarig komfort. Stolens lilla aluminiumbas och högkvalitativa hjul gör den enkel att röra sig i, och det är smidigt att flytta den från plats till plats. Monika-stolen är flexibel nog att fungera i olika sammanhang och kan kallas 'stolen för varje tillfälle. - Klassisk komfort: Monika-stolen erbjuder komfort i en modern design - Användarvänlig: Den runda sitsen är bekväm och enkel att använda - Hållbar design: Slitstarkt svart tyg och termodämpning - Smidig förflyttning: Liten aluminiumbas och högkvalitativa hjul - Mångsidig användning: Passar för alla tillfällen - Anpassbar höjd: Sitthöjd justerbar mellan 44 cm och 68 cm - Hållbart material: Tyg i svart med en hållbarhet på 100 000 martindales

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart